• Evenemang - Shop ´til you drop

  Den 11/6 startade vi på Familjeskyddet en stor utförsäljning på hela second hand delen, i den utförsäljningen ingick alla second hand varor - kläder, skor, porslin, leksaker och inredning. Varje vara, oavsett tidigare pris kostade 10 kronor. Syftet var att alla, oavsett ekonomisk situation skulle kunna ha råd att fynda. 

  2019-06-11 13:00
 • Evenemang - Midsommar

  Under många år har Familjeskyddet genomfört flertalet insamlingar och fullfört otaliga evenemang  för att stötta familjer som hamnat i ekonomisk olycka, fattiga, pensionärer och ensamstående föräldrar. Bara i vintras skapade vi tillsammans med hjälp av er en känsla av "vi" i vinterkylan genom att under vårt återkommande evenemang "från en okänd välgörare" dela ut matkassar och värmande kläder till de svaga i samhället. Med er hjälp lyckades vi dela ut både matkassar och julklappar till cirka femtio hushåll. Men också ett tiotal hemlösa i kommunen. Utan er hjälp hade det inte varit möjligt. Med det sagt vill vi rikta ett stort tack till varenda en av  er som tillsammans med oss ännu en vinter gjorde skillnad i samhälllet. Inför midsommar startade vi igång en ny insamling och insamlingen i år gick till matkassar och midsommarkläder. Alla, oavsett ekonomisk situation skall ha chansen att få fira midsommar med god mat, mycket skratt och trevligt sällskap. Vi är från djupet av våra hjärtan tacksamma för all hjälp, tillsammans gjorde vi ännu en gång skillnad! 

  2019-05-02 13:00
 • Evenemang - Från en okänd välgörare

  Nu har vi för i år avslutat vårt återkommande evenemang "från en okänd välgörare", vi vill tacka för allt stöd och all den hjälp vi fått av er. Vårt motto är ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något" och det mottot har sannerligen överträffat alla våra förväntningar i år. Med er hjälp har vi kunnat hjälpa cirka femtio stycken hushåll med både mat och julklappar samt ett tiotal hemlösa i kommunen som även de fått ta del av en varsin matkasse och värmande kläder. 

  2018-12-23 13:00