Familjeskyddet Nytt & Begagnat

Vi är ett familjebolag som aktivt arbetar med att hjälpa de utsatta i samhället. Genom våra olika verksamheter underlättar vi för de behövande.

Vi arbetar med följande:

• Familjeskyddets butik där vi säljer både nytt och begagnat. Vårt mål är att alla oavsett ekonomisk situation ska ha råd att handla hos oss därför garanterar vi låga priser på varor som håller hög kvalitet. Det som skiljer oss från andra butiker är att vi säljer till förmån för olika välgörande ändamål såsom, ensamstående, fattiga pensionärer, familjer som hamnat i ekonomisk olycka och hemlösa. Genom ansvar, omsorg & återvinning sätter vi miljön och den utsatta individen i fokus.

• Familjeskyddets webbshop där vi enbart säljer nya produkter.

• Privat driver vi familjehem och jourhem.

Visste du att vi även köper upp hem / delar av hem och erbjuder en helhetslösning i form av tömning samt städning? Kontakta oss på 073 699 55 02 eller [email protected] så hjälper vi dig!

Observera att vi finns i både Västernorrland och Stockholms län

Vi tar tacksamt emot donationer i form av hela och rena varor eller presentkort från matvarubutiker som vi kan dela ut till de grupper vi värnar om. Både näringsidkare och privatpersoner är givetvis välkomna att stötta vårt gemensamma mål.

Genom att hjälpa oss hjälper ni andra. Tack. ❤️